Азис: Не съжалявам, че се правех на обратен!

Азис: Не съжалявам, че се правех на обратен!
1 (20%) 1 vote

Азис не съжалява за нищо в своята кариера дотук!

Певецът Азис най-после си призна, че целенасочено се е правел на обратен, за да привлече вниманието. Кралят на чалгата е смятал, че само така ще бъде забелязан в тези среди, пише в. „Уикенд“.

Азис

Азис не съжалява за нищо

„Крещях „Вижте ме“, а всъщност исках да ме чуят и те ме чуха. Остарях обаче и осъзнах, че няма нужда да си обратен, за да те чуят.“ – споделя Азис.

Изпълнителят на „Обичам те“ все пак не съжалява за нищо, дори за скандалния си някога имидж. Той счита, че тогава такова е било времето и така е смятал, че се успява.

Азис продължава да не споделя открито дали си пада по мъже, по мъже и жени или само по жени. Неговата истинска ориентация винаги е била част от позата му за пред хората.

Според слуховете, певецът е изцяло разкрепостен в това отношение и не робува на пола, когато си ляга с някого. Привличат го други неща, които не са подвластни на мъжкото и женското.

Припомняме, че Азис стана известен в началото на века по скандален начин. Той беше първият певец, който се обличаше като жена. Това обаче явно е било част от играта, за да бъде звезда.

Относно това, че е циганин, чалга кралят заявява, че се радва, че в България това няма значение, когато става въпрос за музика. Хората слушат и преценяват кое е стойностно и кое – не, счита Азис.

От 3 години певецът има нов имидж. Той е много по-слаб и вече не си и помисля да сложи женски дрехи на участие или във видеоклип, забеляза Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар