Уникално! Трансплантация направи Слави Трифонов нов човек

Уникално! Трансплантация направи Слави Трифонов нов човек
4 (80%) 1 vote

Слави Трифонов вече е друг благодарение на операцията, която му направиха!

Шоуменът Слави Трифонов най-после се чувства добре, а скоро и още по-добре. Цели 7 години той бе подлаган на неистови мъки заради болки в крака, но това вече приключи, научи Kliuki.bg.

Слави Трифонов

Слави Трифонов вече е нов човек

Всичко свърши заради трансплантация на ставата. Тя е била извършена в немска клиника, за която Дългия знаел от български лекар, който също работел там.

Новата става е съставена от титаний и платина, пише HotArena.net. Тя паснала отлично на Слави Трифонов и се очаква с нея да изкара до живот.

Цялата операция се наложила заради неуспеха на първата. Още щом паднал в банята през 2010 г., продуцентът потърсил медицинска помощ. Той обаче направил грубата грешка да избере по-лесния вариант със забиване на пирони, а това така и не му помогнало.

Пироните не успели да паснат в тялото на шоумена и той постоянно ги чувствал като нещо чуждо. Надявал се, че с времето нещата ще се променят, но болките ставали все по-големи, докато накрая вече не можел да стъпва нормално.

Така Слави Трифонов взел решението да се оперира наново, но този път с трансплантация на става. Тя струвала цели 6 хил. евро, а операцията още толкова. Всичко излязло на Дългия 12 бона в евро (без пътните и престоя в болницата), но поне проблемът му вече е напълно решен.

Лекарите казали на Слави, че ще му трябват 6 месеца за пълното му възстановяване. Това значи, че Иво Сирамохов може да остане начело на шоуто чак до края на годината.

Все пак се очаква работохолик като Дългия да реши да се завърне още през есента. За целта може да използва инвалидна количка или патерици. Когато е в ефир, просто няма да става от стола си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар