Блага вест: Джино Бианкалана разплака близките си с това, което им съобщи!

Блага вест: Джино Бианкалана разплака близките си с това, което им съобщи!
5 (100%) 2 votes

Джино Бианкалана най-после става истински зрял мъж!

Брадърът Джино Бианкалана съобщи най-благата вест в живота си. Младият бизнесмен, който разби на пух и прах всички ВИП-ове преди 2 години, ще става баща, научи Kliuki.bg.

Джино Бианкалана

Джино Бианкалана и Изабела ще стават родители

Бившият възлюбен на Джена се оказа в това щастливо положение след само едногодишна връзка с полякинята Изабела. Двамата се запознаха в Лас Вегас, където тя е фотомодел.

Както е известно, Джино Бианкалана живее в САЩ от много време. Той се върна за кратко в България преди 2 години, когато взе участие във „ВИП Брадър“, който спечели.

Това ще бъде първородното дете на бизнесмена. Предишният му опит беше с фолк дивата Джена, за която беше сгоден. Тя обаче не пожела да го последва зад Океана и затова се разделиха.

Изабела е в петия месец. Очаква се да дари Джино с момиченце в края на годината. Дотогава двойката ще бъде в трепетно очакване.

Брадърът сподели радостната вест в интернет. Честитките към него заваляха моментално, а родителите му просто са в делириум.

Говори се, че майка му и баща му останали толкова щастливи от това, че ще стават баба и дядо, че се разплаки с глас. И двамата отдавна си мечтаели как синът им си има свое детенце, за което да се грижи.

Самият Джино сподели в Къщата, че родителите му са понесли много тежко раздялата му с Джена. Те я приели в дома си като своя дъщеря и вече си представяли как се омъжва за сина им и го дарява с деца.

Това обаче стори полякинята Изабела. Честито на Джино Бианкалана!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар