Ива Дойчинова за нашето море

0

Ива Дойчинова за нашето море, журналистката говори за Черно море и своите впечатление, натрупани по родното ни Черноморие.

В своя рубрика в изданието за мода, стил, обзавеждане и лайфстайл – „Една.бг“, Ива е написала пространно и доста лично своето мнение и преки срещи с родните плажове и съпътстващите ги хотели заведения.

Ива Дойчинова описва своите преживявания като не спестява и лична критика. И тя както мнозина от нас, се чувства много горда, че имаме местенца като Созопол, Несебър, Иракли. Там природата е била и щедра и истинска, дала ни е много, разбира се много са опитите да се посегне на това и да не се остави нищо красиво, а само да се печели. Такъв е Слънчев бряг, евтин туризъм  и ниско качество на услугите, а иначе дюните са красиви и плажовете свежи.

Там, където история и природни дадености се смесват в едно резултатите са прекрасни – Созопол. Жалко, че такива кътчета са по-малко популярни от редица турски и гръцки курорти с доста по-малки природни особености, но с добри инвестиции и реклама, коментираме и ние от „Клюки.бг“. 

Ива споделя, че обича и изцяло българската традиция с чуждо име и песен, наречено джулай морнинг, когато мнозина отиват по скалистите морски брегове за станат част от изгрева на първия ден на Юли.

Независимо дали сте или не почитатели на този ден, който има и своето особено очарование и романтика, нека припомним че по Ивицата ни с Черно море, особено на север им недокоснати все още от човека и неговото влияние кътчета места, плажове и красоти, който си заслужава всеки да види и усети.

И ние пожелаваме на всички вас да имате шанса още това лято да ги посетите, заслужава си и едва ли ще има разочаровани хора.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.