Наско Колев бяга от Мария Илиева: Рапърът е готов на всичко, за да не срещне никога повече певицата!

Наско Колев бяга от Мария Илиева: Рапърът е готов на всичко, за да не срещне никога повече певицата!
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева и Атанас Колев не само са разделени, но и са в много лоши отношения!

Една от най-скандалните двойки в България продължава да провокира общественото внимание. Мария Илиева и Наско Колев все още са в ужасяващ конфликт, от който измъкване няма, научи Kliuki.bg.

Мария Илиева и Наско

Мария Илиева и Атанас Колев продължават войната помежду си

Поредното доказателство за това отново лъсна на показ. Поп дивата ще има концерт скоро в родния град на Атанас Варна. Това ще се случи в Летния театър.

Наско обаче, още щом узнал, че Мария Илиева идва към морето, си направил плановете така, че да не присъства там по това време. Той се страхувал да не я засече някъде, защото не искал изобщо да вижда физиономията й дори и за миг.

В София рапърът се принудил да смени всичките места, които преди е посещавал и които знае, че певицата посещава. Той правел всичко възможно да не я засече никъде.

Варна обаче е по-малък град и вероятността да видиш някого по-често е по-голяма. Затова Атанас Колев решил просто да не се вясва там, докато Мария Илиева се подвизава в морската столица.

Певицата обаче не смятала да остава на морето само за концерта си, а мислила да си направи една почивка с плаж и пълна релаксация. Затова отсъствието на Наско изглежда логично в случая.

По принцип рапърът често си идвал у дома, въпреки че има квартира в София. Той харесвал повече родния си град, който считал за далеч по-красив от столицата.

Припомняме, че Наско и Мария се разделиха след шумен скандал, предизвикан от факта, че певицата искаше брак и деца, а рапърът – не.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар