Чудовищно: Ето какво е причинила Преслава на Галена! (не наградите, а тази мръсотия отврати смядовката)

Чудовищно: Ето какво е причинила Преслава на Галена! (не наградите, а тази мръсотия отврати смядовката)
5 (100%) 2 votes

Галена и Преслава от години не си говорят, но причината за това лъсна едва сега!

Галена и Преслава – двете най-обичани изпълнителки от поп фолка у нас, дълго време бяха и неразделни приятелки. Направо дори повече от родни сестри. Допреди няколко години, когато за ужас на феновете си, те прекратиха отношенията си.

Галена

Галена разкри истината за Преслава

Без скандали, без удари под кръста, просто замълчаха и спряха да говорят една с друга. Все едно отсрещната не съществува. Вчера Галена гостува на Кристина Патрашкова в „Папараци“ и говори съвсем откровено за живота си, за работата и разбира се, за Преслава.

Чаровницата от Смядово разкри, че се чувства истински щастлива с двете си деца и с Галин. Който е повече от прекрасен баща и мъж. Тя дори съжали, че толкова скоро след раждането на сина си Александър е започнала работа, но няма как. Когато си на хорото, трябва да го играеш докрай.

Това, с което Галена взриви всички обаче, е признанието й, че никакви награди не са причината за края на приятелството й с Преслава. Помежду им се е случило нещо съвсем различно, за което тя не иска и да си спомня.

„Преслава е затворена страница за мен. Желая й всичко хубаво и дори разменяме по някоя реплика, когато го налага работата. Но нито съм й честитила рождения ден, нито съм почувствала, че трябва да го направя. Не мразя никого, просто ограничавам хората, с които общувам. Това за мен е правилния начин“, казва Галена.

Веднага след това обаче близки до нея източници разкриха това, което двете са крили с години. А именно, че в завистта и злобата си към щастието и семейството на Галена, по онова време Преслава се опитала да отмъкне Галин.

Петя от Добрич се сваляла на вафления бос по време на свое участие в заведението му и истината стигнала до ушите на Галена. Това именно било камъчето, което преобърнало каруцата. И довело до днешната ситуация между двете.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Чудовищно: Ето какво е причинила Преслава на Галена! (не наградите, а тази мръсотия отврати смядовката)”

  1. sasko

    юли 10. 2017

    Πeтя oт Дoбpич ce cвaлялa нa вaфлeния бoc пo вpeмe нa cвoe yчacтиe в зaвeдeниeтo мy и иcтинaтa cтигнaлa дo yшитe нa Гaлeнa. Toвa имeннo билo ĸaмъчeтo, ĸoeтo пpeoбъpнaлo ĸapyцaтa. И дoвeлo дo днeшнaтa cитyaция мeждy двeтe.

  2. КАТИ

    юли 12. 2017

    ГЛУПОСТИ, ПРЕСЛАВА Е ЗАПОЗНАЛА ГАЛЕНА И ГАЛИН, АКО ГО Е ИСКАЛА ОЩЕ ТОГАВА ДА ГО Е ВЗЕЛА, А НЕ ДА ГО ОСТАВЯ НА ГАЛЕНА. ДРЕМЕ И НА ПРЕСЛАВА ЗА ГАЛИН

Добавете коментар