Кошмарът се завърна: Радина Кърджилова и Донков на нож! (виж как се дърлят на улицата, тя пак е със синини)

Кошмарът се завърна: Радина Кърджилова и Донков на нож! (виж как се дърлят на улицата, тя пак е със синини)
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова и Деян Донков отново развалиха идилията си!

Месеците покрай бременността на Радина Кърджилова и раждането на сина й от Деян Донков внесоха невиждан мир, хармония и любов в дома на младото семейство. Двамата актьори като че ли израснаха психически и се превърнаха в чисто нови хора.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова и Деян Донков отново развалиха дослука

Да, ама не. И това чудо се оказа само за няколко месеца, тъй като те отново се изпокараха. Преди няколко дни Радина Кърджилова и Деян бяха засечени от репортери на вестник „Уикенд“ насред центъра на столицата.

Те се разхождаха заедно с кучето си и сина си Христо. Но успяха да озадачат и смаят дори случайните минувачи. Хванала кучешката каишка в ръка, Радина вървеше няколко крачки преди любимия си и детето, а Деян се тътрузеше зад нея.

Лицата на двамата бяха силно намръщени и обтегнати до краен предел. А по време на разходката те не си обелиха и една дума. Мнозина обаче забелязаха странна и огромна синина над коляното на Радина Кърджилова.

Не е ясно дали е паднала, дали се е ударила някъде или пък тя се дължи на нещо съвсем друго и далеч по-ужасяващо. Припомняме, че двойката никога не е била от кротките. Навремето те не спираха да се карат и да се бият.

В предаването „Къртицата“ Донков заши шамар на Радина, което наложи удвояване на охраната. След прехода, който направиха по улицата тези дни, Кърджилова и Донков се разделиха. Тя му връчи и кучето, а после се натовари в едно такси и замина.

Отново, без да го погледне и без да обели и дума. Любопитно е какво се корени в основата на това студено и враждебно отношение. Но може би скоро ще узнаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар