Шок: Михаела Филева залиня, спря да се храни! (певицата е в нервен срив, близките й ужасени)

Шок: Михаела Филева залиня, спря да се храни! (певицата е в нервен срив, близките й ужасени)
Гласувайте за статията

Михаела Филева слабее направо плашещо, не е добре!

Певицата Михаела Филева винаги се е стремила да бъде свежа и във форма. В началото на кариерата си тя поддържаше перфектно тяло с любимите си танци. Никога не е била пълна или дори на косъм от наднормено тегло.

Михаела Филева

Михаела Филева вече е тревожно слаба, загрози се, но пак не взима от дума

Днес обаче визията й е под всякаква критика. Михаела Филева отслабна дотам, че вече ребрата й се броят. А от предишната хубост на лицето й няма и следа. Станало е остро, ръбесто и буквално хлътнало.

Близки до нея източници разкриха, че Филева се скапва от работа и на практика не се храни. Тя няма мания към слабеенето и не си внушава, че е дебела. Просто от записи, участия и други работни ангажименти, я карала само на вода и кафе.

Това обаче не е основната причина за болезненото отслабване на Мишето. Филева не искала да си признае, но се намирала в жесток нервен и психически срив по вина на гаджето си Павел Николов.

Както знаем, рапърът Павел е голямата любов и най-сериозна връзка в живота на Михаела Филева. Те бяха заедно няколко години, но преди месеци се разделиха. Заради друга жена.

Павел Николов захапа въдицата по апетитна участничка в „Гласът на България“ и сложи рога на Филева. Двамата се разделиха по нейно решение, но фактът, че натири Павел, я уби.

„Мишето не успя да свикне без него, не спираше да се тормози и да плаче. А сега, когато не издържа и пак се събраха, постоянно се страхува да не й изневери отново“, коментират източниците.

Ако продължи така обаче, Филева е застрашена от анорексия. Битката с която е безкрайно дълга и кошмарна.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Шок: Михаела Филева залиня, спря да се храни! (певицата е в нервен срив, близките й ужасени)”

  1. Охх

    юли 10. 2017

    А тоя Павел е егати си грозният изрод, с нищо не си струва терзанията. Бих платила на някоя да ме отърве от него като го съблазни.

Добавете коментар