Драма: Веселин Маринов напусна любовницата си, опозорила го! (Веска лее сълзи и сополи)

Драма: Веселин Маринов напусна любовницата си, опозорила го! (Веска лее сълзи и сополи)
Гласувайте за статията

Веселин Маринов заряза Веселина Пеева от Добрич!

Сагата между Веселин Маринов и Веселина Пеева от Добрич тресеше светските среди у нас месеци наред. Както знаем, Веско Потния не може да отказва на жени и лесно беше пленен от чара на застаряващата хубавица.

Веселин Маринов

Веселин Маринов отсвири с лека ръка любовницата си Веска Пеева

Която, само и само да е с него и да е известна, с лека ръка заряза не само мъжа си, но и двете си деца. Ден през ден в медиите излизаха потресаващи разкрития за безскрупулността на Веселина Пеева, за плачещите й отрочета и за смс-те, които те изпращаха на певеца.

Съдържанието им е повече от трогателно, тъй като го молеха да върне майка им при тях и баща им. Оказа се, че Веселин Маринов е познавал отдавна Пеева, но не е имал пълна информация за това какъв човек е тя всъщност.

След скандалите в пресата, изпълнителят на „Жена на балкона“ бил потресен и се почувствал омерзен. Наскоро той посочил вратата на Веска като дори я обвинил, че го е опозорила пред цяла България.

То не били сълзи, то не били сополи от страна на натирената булка, но уви. Маринов бил непреклонен и дори се обадил на своя приятел от Варна – Ангел Бончев да уволни бившата му.

Припомняме, че именно той я уреди на работа във фирмата му и то срещу добра заплата. За пръв път тази година пък Веселин Маринов прескочи Добрич в морското си турне, което стартира след броени дни.

„Толкова се е отвратил от нея, че не иска да я вижда. Кракът му няма да стъпи в родния й град. Да не би Веска да реши да се намърда зад кулисите и да го изненада“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Драма: Веселин Маринов напусна любовницата си, опозорила го! (Веска лее сълзи и сополи)”

 1. до поръчителя на статията

  юли 30. 2017

  Иван Гочев от Добрич може би му се иска В.Маринов да напусне Веселина, нооооо уви. Все по-често виждам дамата на сърцето на Веско под ръка с него. Измисляй истории Гочев и плащай да ти ги публикуват – явно много страдаш, но дано страданието ти да не е МНОГО колкото алкохола 🙂 🙂 🙂

 2. 666

  юли 31. 2017

  Живея в Студентски град, точно срещу блока на Веско Маринов и почти през ден ги виждам заедно с Веселина – пазаруват в магазина, разхождат се в парка на НСА, а очите им буквално блестят като на тийнейджъри, чак аз дето съм на 21 им завиждам благородно и си мечтая за подобна приказка. Явно този, който поръчва тия пасквили плаща доста добре, но вместо да лее злоба, бих му пожелал да срещне и той такава любов или поне човек, който да накара очите му да греят по същия начин както на Веско Маринов и Веселина.

 3. Тука има луд

  окт. 19. 2017

  Тоя лудия Иван Гочев ще си намери ли мома да го озъпти,че не може да прежали Веселина и през ден-два поръчва статии за Веселин Маринов. Когато загубиш нещо започваш да го цениш,но каквото и да пише вече е закъснял за прошка,а и с този алкохол,който поглъща…..

Добавете коментар