Взрив: Топ водеща на Би Ти Ви се срина, не може да я познаете! (още подробности + снимки)

Взрив: Топ водеща на Би Ти Ви се срина, не може да я познаете! (още подробности + снимки)
Гласувайте за статията

Тя беше една от топ водещите на Би Ти Ви и то години наред!

Познаваме я като едно от най-старите лица на Би Ти Ви. Години наред тя водеше обедните емисии новини. А отгоре на това беше и международен редактор в телевизията. Да, става дума за Ирина Костадинова.

Би Ти Ви

Би Ти Ви се раздели с една от най-кадърните си водещи, имала дрязги с Венелин Петков

Винаги сериозна, делова, отговорна, Ирина Костадинова вършеше работата си с хъс и огромен професионализъм. Докато преди половин година изненадващо не се разбра, че напуска.

Първо се говореше, че уж тя самата решила да си тръгне от Би Ти Ви, заради препирни и разправии с новия шеф на новините Венелин Петков. След това пък източници от кухнята на медията подшушнаха под сурдинка, че Ирина Костадинова е била принудена да си тръгне.

Каквато и да е истината, по-шокиращото е това, което се случва с нея днес. Оказа се, че екс водещата на новините е отслабнала до такава степен, че близките й колегите й вече не могат да я познаят.

Ирина се е стопила до краен предел и ако продължава така, като нищо ще бъде обявена за поредната анорексичка. Говори се, че тя още не може да преживее раздялата си с Би Ти Ви.

„Често я виждаме в района на медията, съвсем близо. Странно е какво прави там, защото тя живее далече. А и никога не се е чувало да има някакви близки или други задължения в този район. Вероятно мястото й липсва и затова все се озовава на него, но трябва да го преодолее. Иначе ще се съсипе“, коментират източниците.

По думите им Костадинова още няма нова работа и това било допълнителната причина за срива на нервите й и депресията, в която е изпаднала.

Ирина Костадинова още не може да прежали старата си работа

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар