Нова война в „Пайнер”: Емилия се изгаври жестоко с Джена! (Подробности)

Нова война в „Пайнер”: Емилия се изгаври жестоко с Джена! (Подробности)
3.3 (65%) 4 votes

Емилия жестоко се изгаври с Джена

Емилия и Джена спретнаха нова война в „Пайнер”. Димитровградската компания се превърна в ново бойно поле за две наскоро станали майки певици. Емилия роди дъщеричка на хазартния бос Коко Динев. А Джена дари с наследник музикантската фамилия на Канарите. Двете певици се качиха отново на сцената наскоро. Но това не попречи веднага да се „хванат за косите”.

Емилия

Емилия и Джена са във война

Емилия не спира да се подиграва с колегите си. Поредната й гавра се случила на една от участията й в лъскав клуб в Стара Загора. Та, на отсрещната страна на барикадата се оказала колежката й Джена.

Още докато озвучителя й Светлин пробвал техниката и вървяла музика, Емилия не започнала с хитовете си от репортера. А се изцепила с думите „Туроваве, туроваве”.

Вместо да й направи забележка, озвучителя са зарадвал от сърце за гаврата, твърдят купонджии от заведението. Там били и други близки и познати на певицата. Сред клиентите, да я слушат отишли и майката на певицата-Йорданка, както и колежката й Таня Боева. Те също се забавлявали от сърце с подигравката на близката си.

Думата в превод означава „Ти плачеш” на цигански. И според жената на хазартния бос Коко Динев Джена я използвала в най-новото си парче „Коя”. Съпругата на Атанас Стоев-Малкия Канар обаче категорично отричала да я използва в най-новото си парче

Това не е първият път, в който Емилия се подиграва на колегите си.Преди това певицата го направи и с Фики Стораро. За едно от парчетата си „Питбул”, фолкаджийката се изцепила пред клиентите в заведението, че дуета е заедно с „бащата на Издислав”.

Подигравките й накараха мнозина от колегите й да не гледат с добри очи на гласовитката от Раднево.

Те не забравиха и как фолкаджийката се гаври непрекъснато и с предишната жена на Коко Динев. Двете си погаждат удари под кръста. Но почти винаги, когато Емилия застане пред феновете си, тя започвала репертоара си с „култовата реплика” на Анелия „По-силно можеме ли?”. Заради което мнозина от пайнерките не проявили никакво съжаление, след като тя се раздели с мъжа си Коко Динев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар