Кошмар: Коко Динев спуквал от бой Емилия! Посинявал я и пред децата (Ужасни подробности)

Кошмар: Коко Динев спуквал от бой Емилия! Посинявал я и пред децата (Ужасни подробности)
Гласувайте за статията

Емилия е живяла в истински кошмар

Емилия е живяла в ада с Коко Динев.Как е изкарала толкова години с него? И на всичкото отгоре роди на баровеца две деца. Това се питат всички, които научиха истината за семейния й живот. Защото Емилия наистина е щастливка, щом е оцеляла след този тормоз.

Емилия

Коко Динев спуквал Емилия от бой пред децата

Оказва се, че певицата и хазартния бос се разделили преди половин година. Още след като посрещнали Нова година. След което богаташа зачестил с претенциите и изискванията към жена си. И на всичкото отгоре я посинявал от бой. Той й посягъл дори пред децата, пише вестник „Таблоид”.

Последният път Коко Динев я помлял от бой. Тя получила такива синини и отоци по лицето, че се принудила да разкрие истината на шефа си-Митко Пайнера. Той я съжалил и влезнал в положението.

Отменили цели осем участия, за да се възстанови. Емилия не излизала от къщи през това време. Мажела се с различни мехлеми, за де се изтрият следите от тежката ръка на мъжа й. Ако й се наложило да излиза от дома си, винаги била със слънчеви очила и шорокополи шапки.

Преди да се разделят, тя получила нова порция обида от хазартния бос. Посрещали с приятели Нова година и Коко, солидно подпийнал, се нахвърлил върху половинката си.
Този път не я ударил, но така я обиждал и се държал с нея, все едно е парцал. Унижена и съсипана фолкаджийката избягала в тоалетната и там дълго плакала от обидата.

На практика поп фолк дивата не може да се надява на част от наследството на бизнесмена. Защото двамата така и не стигнаха до олтара. Но пък в последните две години нещата около Коко Динев рязко са зациклили.

И финансовото благополучие на милионера от Сандански е безвъзвратно в миналото. Все пак Емилия успяла да „спастри” двеста бона от парите му. Вероятно подозирайки, че един ден ще бъде самотна майка. И след целия този ад, който е преживяла с Коко Динев, безумие е да мисли за път назад, казват феновете й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар