Преслава официално: Омъжвам се! Излизам от играта (признанието й втрещи всички – виж тук)

Преслава официално: Омъжвам се! Излизам от играта (признанието й втрещи всички – виж тук)
3 (60%) 1 vote

Преслава хвърли бомбата с признанието, че ще се омъжва!

Преслава вдига сватба. Скоро певицата вече ще е в лигата на семейните, а като нищо и ще ни изненада с бременност. Нормално – нали това е следствието на брака, пък и тя вече прехвърли 30-те.

Преслава

Преслава ще става булка, скоро ще пристане официално на Павел Лазаров

Новината този път не е нечия измислица, а думи на самата пайнерка. Която постна в профила си в мрежата своя снимка с уж мистериозно послание. Преслава се беше окичила с лента, на която пише „Котето напуска играта“.

„Как ще коментирате това, а?!“, закачливо попита Петя от Добрич феновете си. Които мигновено зацепиха за какво точно иде реч. Още повече, че винаги досега Преслава упорито е крила гаджетата си.

Тя не се показваше спокойно дори с Жоро Бирмата, въпреки че сама бе потвърдила връзката им и цяла България знаеше за нея. Днес обаче положението е коренно различно. Тя откри човека за себе си в лицето на бизнесмена Павел Лазаров.

Той е от компанията на самия Георги Станоев и както носят градските легенди, доста си е поживял. Нагледал се е на красиви жени и вече бил готов не само за сериозна връзка, но и за семейство.

Явно Преслава е готова за същото. Наскоро тя призна в интервю, че се вижда в бяла рокля и с халка на пръста. Е, очевидно сватбата може и да е по-скоро отколкото очакваме. А и какво да му мисли толкова. Знаем, че от много мислене, често пъти нещата се разсъхват.

Любопитно е каква ще бъде волната и свободна Преслава в брака, но всяко нещо с времето си. Първо да я омъжим, пък после ще й гледаме „сеира“.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Преслава официално: Омъжвам се! Излизам от играта (признанието й втрещи всички – виж тук)”

  1. 123

    юли 27. 2017

    АКО СИ ЗАСЛУЖАВА ИЗЛИЗАЙ ОТ ИГРАТА, Т.Е. НЕПРАВИ КОМПРОМИСИ НИКОГА

Добавете коментар