Какво ти става, Цвети: Златното момиче наду пазвата си със силикон! (Цвети Стоянова не спира да шокира – снимки)

Какво ти става, Цвети: Златното момиче наду пазвата си със силикон! (Цвети Стоянова не спира да шокира – снимки)
Гласувайте за статията

Цвети Стоянова няма почивка от месеци, постоянно скандализира обществеността!

Златното момиче Цвети Стоянова предизвиква сензация след сензация и то вече месеци наред. Друг е въпросът, че тези сензации не са свързани с работа или нещо креативно. А само и единствено с визията й и начина й на живот.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова се напомпи, не спира да променя визията си

След като се възстанови от опита си за самоубийство, гимнастичката отряза косата си и я изруси. Сякаш целенасочено тя се опита да замени предишния си скромен и естествен вид с такъв на обикновена столична бръмчалка.

Отива ли й или не, явно това Цвети Стоянова не я вълнува. Днес в медиите гръмна и поредната шок новина. А именно, че възпитаничката на Илиана Раева вече е с няколко кубика по-тежка. Да, оказа се, че тя си е надула пазвата със силикон, съобщава сайтът Хотарена.нет.

С просто око се вижда, че от някогашната слаба и плоска фигура на гимнастичката няма и следа. Бюстът й е нетипично напращял, а както знаем, Цветелина Стоянова не е бременна, за да наддаде така във въпросната област.

„Няма проблеми да се предприеме такава операция, стига организмът и тялото й да са възстановени напълно“, коментира въпроса известният естетичен хирург д-р Живко Кънев.

Няма лошо да си коригираш несъвършенствата, но според много от потребителите в мрежата, при Цвети това става изненадващо и много бързо. Откакто се възстанови, тя изглежда коренно различна.

Вече е с по-пухкави устни, обилно гримирана, облечена като изкусителна мацка, а сега и с едни гърди напред. Какво се случва с нея, питат се фенове.

Гимнастичката не спира да провокира и дори да шокира феновете си

Издутината под блузката й се вижда с просто око

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Какво ти става, Цвети: Златното момиче наду пазвата си със силикон! (Цвети Стоянова не спира да шокира – снимки)”

  1. jjk

    юли 11. 2017

    Прилича на 50-годишна вдовица, но това не е важно 🙂 Важното е да се чувства добре и да е щастлива.

Добавете коментар