Много хубаво не е на хубаво: Мъжът на Галена я смаза с това признание! (никой не го очакваше от Галин)

Много хубаво не е на хубаво: Мъжът на Галена я смаза с това признание! (никой не го очакваше от Галин)
4.5 (90%) 2 votes

Галена не спираше да хвали Галин, но май трябваше да се въздържа!

Много хубаво не е на хубаво, са казали хората. А чаровницата Галена е поредната, която се увери в това на собствен гръб. Певицата не спираше да хвали половинката си Галин. Особено след раждането на втория им син Александър, който направи семейството още по-пълно.

Галена

Галена не е очаквала това от Галин. Тук двамата са на коренно различни позиции

Както знаем, Галена се върна бързо на работа. Но заяви, че самият Галин не е имал нищо против и дори я е насърчил да го направи. „Преди дни трябваше да ходим двамата на едно събитие, но той ми каза да отида аз. Трябваше да избираме, за да може единият да стои при децата. А той пожела да го направи и да си остане у дома. Прекрасен баща е“, изчетка го Галена.

Къде да предположи, че този прекрасен иначе баща, съвсем скоро ще я застреля с настояването си да… имат трето бебе. Да, това е самата истина. Галин искал момиче и го искал възможно най-бързо.

Думите му така шокирали Галена, че пайнерката направо се изцъклила. Тук двамата с Галин са в тотално разминаване, защото тя не иска и да чуе за нова бременност.

„Това е абсурд, няма как да зачена отново, не и в близките години. Работата няма общо, но по време на бременността си с Александър имах проблеми със здравето. А Стефчо пък беше 25 дни в кувьоз като се роди“, споделя Галена.

Тя се надява да успее да кротне Галин и да премахне тази фикс идея от главата му. Ако той се заинати обаче, това може да се окаже и първият сериозен конфликт в отношенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар