След раздялата с Влади: Кали потресе всички с отчаяния си ход! (снимки + още подробности)

След раздялата с Влади: Кали потресе всички с отчаяния си ход! (снимки + още подробности)
Гласувайте за статията

Кали призна преди дни, че с Влади вече живеят разделени!

Певицата Кали само преди броени дни сащиса обществеността с новината, че и с третия й мъж са се разделили. Всъщност трябва да поясним, че при тях разделени означава, че всеки живее в отделен дом. Иначе запазили обичта си и своите романтични моменти. Както и да ви звучи.

Кали

Кали успя да накара доста жени да се хванат за главите

На практика обаче отговорността за трите й деца се пада най-много върху плещите на певицата. Която денонощно е покрай тях. Докато Влади полага грижи за своя си син, но после си бие камшика и се прибира на тихо и спокойно.

Много потребителки в мрежата скочиха срещу това, тъй като са категорични, че не може да има съпруг и баща от разстояние. Е, баща може би, но партньор в живота няма как.

Затова и постъпката на Кали беше определена като отчаят ход от мнозина. След като стана ясно, че тези дни тя си е вдигнала чукалата и лично е отърчала при Влади на морето. Където, видиш ли, той заминал да се весели и отпочива с приятели.

Изпълнителката дори постна тяхна снимка, на която целува третия си мъж със затворени очи като влюбена жена. Докато той се кокори и изглежда някак не особено отдаден на романтичната вълна, завладяла половинката му.

„И какво сега?! Какви ги върши Кали? Отива сама при Влади, поднася му се на тепсия, а после го оставя да си живее живота. Докато тя се изгърбва с грижите по домакинството и трите си деца. Че то и бей да беше този мъж, нямаше да си живее толкова царски“, коментират вбесени дами в мрежата.

Влади си хвана багажа, а тя търчи след него чак до морето

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар