Бракът им ще се окаже кратък: Такис бесен на Наталия Кобилкина! (скандалното й решение го разгневи)

Бракът им ще се окаже кратък: Такис бесен на Наталия Кобилкина! (скандалното й решение го разгневи)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина май няма да бъде г-жа Дретакис дълго време!

Наталия Кобилкина и Такис Дретакис се венчаха на гръцкия остров Скиатос само преди броени дни. Вместо да се радват на пресния си брак обаче и да заминат на мечтания от всички младоженци меден месец, двамата са в разрив.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина успя да вбеси мъжа си още рано-рано след сватбата

Причината този път не е в мъжа, а в жената. Решението на Наталия Кобилкина разгневило гърка. А именно – психоложката категорично отказала да замине на планираното пътуване, за да… вади пари.

Не се спря тази рускиня, шушукат из светските среди на столицата. Наталия се отдаде на прословутите си семинари като дори повиши цената на някои от тях. На места курсовете й по щастлив живот, превръщане в гейши, съпруги на милионери и прочие, са на буквално рекордни цени.

Булката очевидно използва повишения си рейтинг в медиите покрай сватбата си и се е заела да дои наивни родни дами като крави. Тя уверява, че парите за лекциите й си струват, тъй като след тях върху присъстващите се излива едва ли не манна небесна.

Май тази манна небесна се влива само в банковата сметка на Кобилкина, коментират потресени потребители в мрежата. Финансовото щастие на Наталия Кобилкина обаче контрастира с личното й благоденствие у дома.

Като всеки нормален мъж, Такис Дретакис се разсърдил на съпругата си и й заявил в прав текст, че не иска да се чувства пренебрегнат.

„Ако сега нямаш време за мен, какво ще стане след някоя и друга година?! Защо се оженихме изобщо, какъв е смисълът“, насосвал й той, разкриват източници. На Наталия обаче хич и не й дреме. Тя дори убеждавала мъжа си, че разделите ще запазят романтиката и страстта в брака им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бракът им ще се окаже кратък: Такис бесен на Наталия Кобилкина! (скандалното й решение го разгневи)”

  1. koki

    юли 11. 2017

    Ima li oshte glupachki da plashtat Na tazi tupa ovza I da hodiat na neinite ,,seminari,,

Добавете коментар