Надмина Николета: Емануела кихна 10 бона за това креватче на сина си! (и малката Никол не е сънувала това – СНИМКИ)

Надмина Николета: Емануела кихна 10 бона за това креватче на сина си! (и малката Никол не е сънувала това – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Емануела показа, че е наистина майка мечта!

Емануела може и да не е успяла да открие мъжа на живота си и да има какво още да учи във връзките си, но като родител определено е топ. Певицата се показа като майка мечта за малкия си син Мити.

Емануела

Емануела изби рибата с това, което купи на сина си

Припомняме, че Мити е дете на сина на олигарха Динко Динев – Митко Динев. Който обаче заряза Емануела и него още докато беше пременна. На всичко отгоре си позволяваше и да я обижда, и да й посяга.

Разбрала, че в този случай бащинството пет пари не струва, Емануела реши сама да отгледа детето си. Без да чака и стотинка от богатия му баща или дядо. Е, както виждаме, тя се справя повече от успешно.

Изпълнителката съумява да съчетава работата и грижите си за Мити така, че да бъде постоянно до него и да не го оставя сам. Нито пък в ръцете на случайни бавачки и гледачки. Разбира се, тя има жени, които й помагат, но основните задължения на майка ги изпълнява сама.

А и умее да радва сина си така, както никой друг. Преди дни Емануела взриви мрежата с нещо, което дори Николета Лозанова не е правила за своята Никол Божинова. А именно – изръси се с цели 10 000 лева за креватче на Мити.

Както сами виждате, креватчето не е точно креватче, а уникален и луксозен спортен автомобил. Тузарският дизайн е съчетан с LED осветление и вградена музикална система. А вътре в колата малчуганът ще спи сладко на удобен матрак и чаршафчета от най-финия памук.

Емануела е поръчала доставката на креватчето от чужбина и се очаква то да пристигне в дома й до дни. Как да не му завидят децата на малкия Мити?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар