Шок: Бременната Десислава се трепе да вади пари, а младокът до нея се чеше! (виж снимки + още подробности)

Шок: Бременната Десислава се трепе да вади пари, а младокът до нея се чеше! (виж снимки + още подробности)
5 (100%) 1 vote

Десислава не спира да работи и в жегите, а Благой Найденов си гледа кефа до нея!

Кой като гаджето на Десислава?! Благой Найденов удари джакпота с влюбената в него кака. Която, макар и бременна, не спира да работи и в жегите. Докато той се „чеше“ до нея.

Десислава

Десислава не спира да работи и бременна, а младото й гадже Благой Найденов нехае и си гледа кефа

Последните папарашки снимки на Десислава и Малката Кобра бяха от летището, докато двамата чакаха полета си за Англия. Деси имаше участие в лондонски клуб, а Благой просто бе тръгнал на екскурзия с нея.

През цялото време певицата изглеждаше видимо изморена и отегчена като не спираше да рови в телефона си. И да се поти на адската жега. Този път явно и приказките на младия й любим не успяха да й дадат по-ведро настроение, коментират очевидци на случката.

Действително Десислава взриви феновете в Лондон, но на каква цена, питат се потребители в мрежата. „Не е ли редно една бременна жена да се грижи за себе си и бебето, а не да се подлага на такова напрежение?! При това не е есен или пролет, температурите са 40-градусови“, недоумяват дами в интернет форумите.

За разлика от кака си Десислава и бъдеща майка на първото му отроче, боксьорът Благой Найденов изглежда ухилен, свеж като марулка и тотално безгрижен.

Е, нека се порадва още известно време на щастието си на вип-гадже. Че като дойде зорът с бебешкия рев и смяната на памперси, ще го видим отново как ще изглежда.

Да го видим боксьорчето като му ревне бебето с памперсите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар