Ноа Уайли шокира света: „Спешно отделение“ беше истински кошмар!

Ноа Уайли шокира света: „Спешно отделение“ беше истински кошмар!
Гласувайте за статията

Ноа Уайли стана звезда чрез „Спешно отделение“, но снимките не са били никак приятни за него!

Актьорът Ноа Уайли се прочу с медицинската теленовела „Спешно отделение„. Той беше в може би най-главната роля в сериала, но това си има своята цена, научи Kliuki.bg.

Ноа Уайли

Ноа Уайли сега и преди

Оказва се, че работата в такъв тип сериал е била много трудна не само за него, но и за всичките му колеги. Причината е в терминологията, която е трябвало да учат наизуст всеки снимачен ден.

„Беше наистина кошмар за нас, защото нямахме и понятие от медицина, а имаше някои много сложни термини. Не само трябваше да ги знаем, но и трябваше да следим как ги поднасяме на зрителите. Като цяло беше много сложно в началото, но свикнахме после.“ – казва Ноа Уайли пред американско издание.

Той беше в ролята на Джон Картър. Млад лекар, който току-що постъпва в „Спешно отделение“. С времето обаче Картър стана основен кадър в болницата, а в сериала се превърна в най-запомнящия се образ.

Ноа участва в цели 254 епизода. Той не завърши сериала, както всички титулярни актьори в него, но се задържа най-дълго от тях.

„Спешно отделение“ се снима в цели 15 последователни сезона. Между 1994 и 2009 г. това беше един от най-хитовите тв проекти.

Именно в него изгря звездата и на Джордж Клуни, който и до днес е приятел с Ноа Уайли. Клуни играеше педиатър, но напусна рано сериала.

В личен план Ноа има два брака, вторият от които все още валиден, и три деца. Той е вече на 46 г., но е отворен към нови предизвикателства от телевизията и киното.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар