Бомба: Глория отсвири ВИП Брадър! (Нико Тупарев й падна на колене с торба с пари)

Бомба: Глория отсвири ВИП Брадър! (Нико Тупарев й падна на колене с торба с пари)
Гласувайте за статията

Глория за пореден път отказа на ВИП Брадър

Глория се оказа по-твърда от камък. Певицата пак отсвири шоуто на известни, което стартира през есента. На малкия екран поне до Коледа ще се произвеждат сеири в телевизионен ефир. Формулата в Къщата на Нови хан да влиза една голяма чалга звезда се оказа успешна. Вече няколко сезона.

Глория

Глория пак отказа на ВИП Брадър

Заради което продуцента Нико Тупарев отново обърнал взор към кралицата на чалгата Глория. Преди това Преслава предизвика бум с любовта си към Станимир Гъмов. После Емануела побърка зрителите със заварката й с милионера Боби Комсийски.

Поп фолк звездата Глория обаче не искала и да чуе за шоуто. Всяка година хората на продуцента й досаждали с телефонни обаждания и с колосална сума за участие. Миналата година певицата дори не отишла на срещата. Въпреки че телевизионния бос казал на хората си да й предложат сто бона.

За една година Нико Тупарев утроил сумата. И преди седмица той й предложил колосалната сума от триста бона. Продуцентът се надявал, че певицата няма да устои на този чувал с пари. Но отново не познал. Крупната сума изобщо не изкушила изпълнителката, а Нико Тупарев отново ударил на камък.

Звездата нито имала нужда от парите, нито имала желание да се прави на клоун и да се забърква в интригите, които неминуемо се разигравали вътре. Но две известни лица дали положителен отговор на ВИП Брадър.

Поли Генова и Графа казали „да” на шоуто, но после се отказали. Вероятно под натиска на шефовете на Би Ти Ви. Защото двамата са лица в реалите формата на конкурентната медия „Гласът на България”. Поради което не им разрешили да участват в шоуто на Тупарев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар