Жесток удар за влюбената Дара: Ето защо писателят Константин Трендафилов е с нея! (шок разкрития)

Жесток удар за влюбената Дара: Ето защо писателят Константин Трендафилов е с нея! (шок разкрития)
2 (40%) 1 vote

Дара си въобразяваше, че Константин Трендафилов е лудо влюбен в нея, но уви!

Още по време на „Черешката на тортата“ Дарина Йотова – Дара си набеляза младия и успешен писател Константин Трендафилов. Едва завършилата гимназия певица изобщо не се интересуваше от камерите и зрителите като съобщи в ефир, че го иска за гадже.

Дара

Дара яко хлътна по писателя Трендафилов, но той по-скоро се забавлява с нея и глупостите й

Тогава всички решиха, че това е поредната й налудничава смешка. Дори самият Трендафилов се застрахова да не го погнат медиите и да сътворят измислица от това. Ето, че месеци по-късно обаче двамата са заедно и то официално.

Лично Дара потвърди новината и призна, че новото й гадже е писателят. „Хубаво ни е заедно, разбираме се и дори скоро ще заминем на почивка някъде. Далеч от познати, фенове и журналисти, разбира се“, смее се Дара.

Доколко усмивката на Дарина Йотова ще остане на лицето й, не е сигурно. Тъй като близки до обкръжението на Трендафилов разкриха нещо потресаващо. А именнно, че младият писател изобщо не бил влюбен в тийнейджърката.

„Той просто се забавлява с нея. Не разбирайте, че я използва – това е тъпо. Да, той харесва Дара и му е приятно с щуротиите й, но нищо повече. Константин не би имал връзка с дивачка като нея. За да се реши на нещо сериозно, жената трябва да му импонира по много показатели и най-вече да е интелигентна и начетена. Колко точно книжки е прочело това момиче в живота си“, коментират източниците.

И са убедени, че този път не Дара ще зареже гаджето си, а то ще остави нея. Въпрос на време било на Коцето да му мине интересът и да си плюе на петите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар