Бомба: Ето какво крие за миналото си Десислава Радева! (разкритията за първата дама ще ви смаят)

Бомба: Ето какво крие за миналото си Десислава Радева! (разкритията за първата дама ще ви смаят)
5 (100%) 2 votes

Десислава Радева е жената до президента Румен Радев, която той обожава!

Президентът Румен Радев откри своята половинка в лицето не на първата си, а на втората жена. Харесва ли му на някого или не, Десислава Радева е първа дама и в държавата, и в сърцето на генерала.

Десислава Радева

Десислава Радева знае 2 и 200, работила е и като обикновена сервитьорка в Студентски град

Има обаче неща, които не знаем за нея и по-точно за миналото й. Сред тях е това, че Деси Радева не винаги е била първа. Дори напротив. Пристигнала в столицата през студентските си години, тя започнала работа като най-обикновена сервитьорка.

В един момент дори се отчаяла, че в родината ни реализация няма и се заклела, че ще емигрира. За късмет точно, когато вече обмисляла пътуването си навън, съдбата я срещнала със Слави Трифонов.

Оттам нататък вече е ясно – Десислава Радева е била секретарка при Дългия и той бил изключително доволен от сериозността и работата й. Разбира се, двамата никога не са имали джиджи-биджи, нито дори мимолетни свалки.

Десислава Радева вече чукна 48-те си лазарника, но рожденият й ден не беше отбелязан почти никъде. Дори президентът Румен Радев предпочете подаръкът и изненадата за съпругата му да са лични, а не публични. И семейството прекара една тиха и приятна вечер у дома.

За разлика от мъжа си, Деси Радева изненеда Радев с неочакван за него урок по рафтинг. Самата тя обаче не се вълнувала толкова от спорта. А най-големият подарък за празника й било завръщането на сина й Страхил от чужбина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар