Скандал: Решението на Маги Халваджиян попиля журито на Х Фактор! (зрителите също са в шок)

Скандал: Решението на Маги Халваджиян попиля журито на Х Фактор! (зрителите също са в шок)
5 (100%) 3 votes

Маги Халваджиян направи нещо наистина неочаквано от никого!

След броени месеци стартира новият сезон на Х Фактор. Зрителите вече нямат търпение да видят кои ще са новите звезди у нас, а Маги Халваджиян точи зъби за високия рейтинг.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян взе абсурдно решение за менторите в Х Фактор

Доколко той ще е такъв обаче, не е ясно. Защото изборът му за жури тази година успя да удари в земята не само публиката, но и самите ментори.

Оказа се, че арменецът без никакво обяснение и причина е бил шута на Люси Дяковска като ментор в Х Фактор. Припомняме, че миналата година именно тя седеше редом до Саня Армутлиева заедно с Криско.

Странно, но рапърът и тази година ще лапне високия хонорар от работата си във формата. Но не и Люси Дяковска. На нейно място ще се върне старият Любо Киров, но без Мария Илиева.

„На практика Маги Халваджиян смеси менторите от два сезона и направи страшен бъркоч. Сега Люси е обидена, а Мария Илиева е бясна. Тя винаги е била по-нахъсана за пари и изяви от Люската и затова в момента бълва огън и жупел срещу Маги“, разкриха източници от кухнята на медията.

Де факто обаче Халваджиян не е виновникът за собственото си решение. Както знаем, конците отдавна дърпа Саня Армутлиева. Оказа се, че тя изявила претенции да няма конкуренция в шоуто и да бъде единствената ухажвана и обгрижвана дама. Заобиколена само от мъже.

Това със сигурност няма да се хареса на публиката, която винаги иска да гледа млади и по възможност красиви дами в ефир. А и зрители отсега ревнаха срещу Заки, който отново се връща в Х Фактор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Скандал: Решението на Маги Халваджиян попиля журито на Х Фактор! (зрителите също са в шок)”

  1. Защо ли

    юли 13. 2017

    Магърдич е предпочел хомосексуалистите Заки и Любо пред лесбийката Люси.

  2. www

    юли 17. 2017

    Чудесно жури.Очаквам с нетърпение формата.Дано видим и чуем много талантливи деца!

Добавете коментар