Станислава подлуди Краси Радков: Виж какво му забрани да прави! (Актьорът не може да повярва)

Станислава подлуди Краси Радков: Виж какво му забрани да прави! (Актьорът не може да повярва)
5 (100%) 1 vote

Краси Радков е в ступор заради съпругата си

Краси Радков не вярва, че това може да се случи точно на него! Любимецът на Слави Трифонов в последно време не е на себе си. И не заради шефа си, с когото са в перфектни отношения. За никого не е тайна, че каквито и номера да прави, комика винаги излиза сух от ситуацията.

Краси Радков

Краси Радков е в шок от жена си

И Дългия нито може да му се сърди, нито може да го глобява. Определено Краси Радков не се тревожи и за операцията на водещия. Защото нещата там вече са повече от добри и шоумена се възстановява успешно. Въпреки това на сърцето на актьора е тревожно и той не може да се побере в кожата си. Защото притесненията му идват от неговата съпруга Станислава.

Двамата са заедно от години и би трябвало да са си напаснали характерите. Да, ама не. Може би заради по-голямата известност на съпруга си, но половинката му не спира да го ревнува. И с годините все по-бясно, ожалват го негови авери.

Скоро комика трябва да отпраши за морето. Там ще бъде част от съдийски състав, който ще избира поредната красавица. Морето, слънцето и знойните чаровници разбираемо нагорещили кръвта на Станислава.

Тя поискала от съпруга си да вземе и нея, за да бъдат заедно. Но изненадващо работен ангажимент попречил да осъществи намерението си. Станислава стигнала до там в ревността си, че забранила на

Краси Радков да участва. Дори не я притеснил факта, че това са пари, които семейството ще получи от тази работа.

„Дано Станислава се примири и да се кротне. Все пак трябва да знае, че мъжа й не е коцкар и не си пада по еднодневни афери. Но като всяка жена, която губи битката с годините, не спира да го ревнува. Все пак той е известен, всеки ден е на екран. А и тези красавици по конкурсите, които води, няма как да не предизвикат това отровно чувство у нея”, коментират зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Станислава подлуди Краси Радков: Виж какво му забрани да прави! (Актьорът не може да повярва)”

  1. зрител

    юли 12. 2017

    Да и направи едно дете и да се кротне къщи ,стига е вървяла подир него.

Добавете коментар