Деян Донков изкара от равновесие Радина заради красивата Ева!

Деян Донков изкара от равновесие Радина заради красивата Ева!
5 (100%) 1 vote

Деян Донков отново намери начин да провокира ревността на Радина Кърджилова!

Актьорът Деян Донков е един от най-ревнуваните мъже. Жена му Радина не спира да го подозира в какви ли не неща. Не направи изключение и тазседмичният сезон на „Черешката на тортата“.

Деян Донков

Радина ревнува Деян Донков от Ева

Там Деян е в опасна близост с красавицата Ева Веселинова, което не се нрави на Кърджилова. Репортерката на „Господари на ефира“ е една от най-красивите жени в страната и е логично да провокира ревност у половинките на мъжете.

Ревността на Радина се засилва и от факта, че Ева няма мъж до себе си. Тя го призна в ефир, но пък и в момента не търси такъв.

„Ако се случи – случи. Отдадена съм изцяло на работата си, тя е моята любов.“ – твърди журналистката.

Радина Кърджилова като цяло е доста ревнива и това го твърдят всичките й познати. Актрисата не може без да прави панаири и фасони на Деян Донков, което често се отразява на брака им.

Така например преди месец актьорът предизвика отново негодуванието на жена си с обаждане до бившата си. Той честити новото бебе на Кристина Милева, а това не бе прието добре от съпругата му.

„Деян не е от онези женкари, които само бройкат жените, никога не е бил такъв. Само погледнете връзките му, всичките са доста сериозни. Затова Радина няма право да го ревнува толкова много.“ – коментират близките на актьора.

Все пак тяхната връзка се основава именно на скандалите, така те поддържат тръпката помежду си. Затова надали звездата от „Стъклен дом“ ще спре с нападките спрямо съпруга си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар