След съвършената Кристин: Кристо люби дебелана! (малката Илиева му разказа играта – уникални снимки)

След съвършената Кристин: Кристо люби дебелана! (малката Илиева му разказа играта – уникални снимки)
Гласувайте за статията

Кристо и Кристин Илиева се разделиха след няколко години бурна любов!

Рапърът Кристо полудя. След раздялата с жената на живота му Кристин Илиева, той се съсипа напълно. Малката моделка, която само преди година беше абитуриентка, успя да разкаже играта на баткото рапър.

Кристо

Ето това неустоимо момиче взе акъла на Кристо

Кристин Илиева се позвизаваше с Кристо, докато беше още ученичка в гимназията. А връзката им породи доста противоречиви и дори на моменти скандални мнения.

Рапърът обаче беше така заслепен от нея и съвършената й красота, че пет пари не даваше. Той имаше очи и уши само за своята Кристи, която ревнуваше до полуда. Именно ревността му доведе до края на връзката им, а Илиева отпраши за Америка. Където, по думите на запознати, си хванала богат батка.

Откакто не са заедно, приятелите на Кристо не могат да го познаят. Той направил какво ли не, за да се отърве от спомените за своята принцеса, но уви. А напоследък се отдал на разгулен живот и нови мацки.

Последната от които събра очите на очевидци в центъра на столицата. Преди дни Кристо беше засечен с новото си „гадже“, което обаче се оказа същинска дебелана. Особено в сравнение с идеала му Кристин.

„На мацката явно хич не й дреме, защото беше облечена в ултра къси панталонки. От които прекрасно личаха, както огромната й задница, така и мощните бутове. Двамата определено не изглеждаха лудо влюбени, особено Кристо. Но си личеше, че се чувстват комфортно един с друг“, разказват свидетели на гледката.

И коментират, че явно нещастната любов така е смазала рапъра, че той вече изобщо не придиря. Всички жени му се струват еднакви и дори вече не си прави труда да търси „подходящата“ за себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “След съвършената Кристин: Кристо люби дебелана! (малката Илиева му разказа играта – уникални снимки)”

  1. Аri Kremen

    юли 13. 2017

    Въобще не ме интересува тази двойка ,но окото ми засече думата „ДЕБЕЛАНА“ и ми се изостриха сетивата!!! Не си позволявайте да категоризирате по обиден начин по-пълните хора, сякаш са по-лошо качество!!! Стотици „дебелани“ са по-успяли ,по-умни, по- красиви и по-известни от милиони слаби и незабележими жени !!! И зад всяко напълняване има здравословна, генетична или лекарствена причина!!! Всеки иска да е слаб и красив, но всеки е уникален по свой начин и не бива да се сравняват по кг-ми хората, а по качества!!! И КОЙ Е КАЗАЛ,ЧЕ АКО МЪЖ Е СЪС СЛАБА ЖЕНА ЩЕ Е ПО-ЩАСТЛИВ ???!!! Мислете преди да пуснете в пространството инфо официално – защото четат и на по-малка възраст деца и младежи и ще ги комплексирате и отчаяте!!!

  2. sweetpotato

    Ное. 14. 2017

    Първо на първо тази „дебелана“ за която говорите е 16 годишно момиче и е спечелила „Miss International Teen Princess“ тази година което и дава титлата най-красивата тийнейджърка за 2017! Второ на второ казва се Биляна Лазарова и НЕ Е гадже на Кристо а му е колежка – ще правят дует заедно. Тя ходи с друго момче което обяснява защо ви изглеждат близки а НЕ влюбени! И последно, но не и по важност – ако не сте забелязали и сте живяли в пещера досега, да си супер кльощава вече не е на мода, а това да имаш хубави пищни и женствени дупе и бедра, които се постигат милиони пъти по трудно с усилени тренировки в фитнеса, а не просто да минеш на диета и всичко да ти увисне. Моля, проверявайте си „фактите“ преди да ги пуснете в сайта.

Добавете коментар