Шокиращо разкритие: Миглена Ангелова е в ступор, не може да повярва! (още подробности + снимки)

Шокиращо разкритие: Миглена Ангелова е в ступор, не може да повярва! (още подробности + снимки)
5 (100%) 1 vote

Миглена Ангелова не е и предполагала какво се случва!

След Миглена Ангелова и потоп. Не, това хич не е шега, а май ще се окаже самата истина. След неочакваното и шокиращо разкритие за бившия й мъж и голяма любов Живко Чакръкчиев.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова не вярва на ушите си, бившата й голяма любов удари дъното

Всъщност повечето от съпрузите на Миглена Ангелова са й любими, макар и за кратко. Бизнесменът Живко Чакръкчиев обаче изживя доста бурен романс с водещата. Който, за жалост, приключи също толкова нерадостно, колкото и другите й бракове.

Днес близки до бизнесмена хвърлиха бомбата с разкритието, че той вече е всичко друго, но не и бизнесмен. Оказа се, че след развода с Миглена Ангелова, Живко е бил принуден да разпродаде всичките си компании и на практика е фалирал.

Припомняме, че Чакръкчиев имаше собствена охранителна компания и даваше работа на над 80 човека. След като банкрутирал обаче, той започнал работа първо като „експерт по охраната“ към няколко големи компании.

През последните три години обаче бил изгонен от няколко мастити фирми и се принудил за заработи при скандалното семейство Баневи, пише вестник „Уикенд“.

Какво работи там, мислите?!… Най-обикновена охрана, сиреч пазач, на къмпинг „Каваците“. Според запознати бившият на Миглена Ангелова се скъсвал да прави мили очи на собствениците и да показва хъс за работа, за да извади надница от 30 лева на ден.

„Какво друго му остава?! Негови познати го занасят, че бракът му с Миглена е довел до това. Тази жена, където мине, трева не никне. Еле пък да си й бивш съпруг. Опазил те Господ“, смеят се завзеци.

Самата водеща обаче също останала шашардисана от настоящето на екс любимия си и не можела да повярва на ушите си. Едно поне е сигурно – тя още повече не съжалява, че се е развела с него.

Двамата с Живко в годините на бурната им връзка

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар