Слави Трифонов сряза Грахич: Пей си чай шукарията, но за нашите парчета да не си помислила! (целият скандал тук)

Слави Трифонов сряза Грахич: Пей си чай шукарията, но за нашите парчета да не си помислила! (целият скандал тук)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов посече Цветелина Грахич още в зародиш!

Броени дни след като започна самостоятелната си кариера, Цветелина Грахич беше посечена лично от шефа си Слави Трифонов. Макар да се възстановява от операция на крака, Дългия следял под лупа какво се случва в шоуто и с хората му.

Слави Трифонов

Слави Трифонов скръцна със зъби на своенравната Цветелина Грахич

Шоуменът прочел в пресата, че босненката е особено доволна от раздялата с „Шоуто на Слави“. Защото най-после щяла да блести сама и да пее песните, които обича.

Това дало на Слави Трифонов да заподозре, че парчетата на Ку-ку бенд не са особено долюбвани от бившата му певица. Която обаче не спирала да ги пее по кръчми, паланки и седянки, за да си докара повече пари.

Близки до Грахич разкриха, че тези дни Слави й позвънил по телефона като в началото разговорът вървял напълно нормално и спокойно. Скоро след това Дългия подпалил и ясно дал на Цветелина да разбере, че употребата на творчеството на Ку-ку бенд от нея е било дотук.

„Виж какво, не съм те карал аз да напускаш. Нито пък аз съм те държал насила в шоуто цели шест години, за да станеш известна. Направи си свой собствен репертоар и бъди жива и здрава. Пей си твоите неща, пей си чай шукарията, но забрави за парчетата на Ку-ку бенд. Създай си свои песни и прави, каквото искаш оттук нататък“, категоричен бил Слави Трифонов.

И де факто е напълно прав, тъй като пълните и единствени права върху авторството и използването на репертоара на бенда, имат самите музиканти и шоуто като цяло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар