Пореден гаф на Доналд Тръмп в медиите

Пореден гаф на Доналд Тръмп в медиите
4 (80%) 2 votes

Скандалното поведение на Доналд Тръмп е познато и все по-често акцент на световни коментари и медийно отразяване.

При последната си визита по официална покана наскоро във Франция Доналд Тръмп, придружен от доста по младата му половинка Мелания се срещнаха с френския президент Макрон.

Както знаем, Макрон е също в центъра на обществените и политически коментари, заради малката си възраст и за сметка на това шеметна кариера,която създаде за годините си. Освен това в личен план неговия брак с доста по-зрялата Бриджит също буди не-малко интерес и любопитство у анализатори, публика и критиците, коментираме и ние от изданието „Клюки.бг“.

От разпространеното наскоро видео се забелязва как при визитата си в държавата Франция, Тръмп прави чести и от своя страна доста неуместни комплименти на половинката на Макрон.

Имайки предвид обсъжданията колко по-възрастна е Бриджит, Тръмп на 2-3 пъти й казва – „Ама, Вие сте в перфектна форма“, което е извън всякакъв етикет и определено е доста многозначителен комплимент, ако е бил такъв реално.

Последния път дори, побутвайки Емануел Макрон, му намеква, че макар годините си половинката му е доста поддържана и наистина чудесна. Както пишат и в „Една.бг“ не става ясно дали Тръпм е искал да се пошегува, да поласкае или обиди Макрон и близките му, но като цяло това поведение е напълно в тона и обноските на американския лидер.

Няколко лидери на раздяла

Както се изисква от етичното поведение, неговите домакини отговориха с мила усмивка на иначе неадекватното поведение на Тръмп. Политическите трансформации днес ни принуждават да взимаме пример от хора като Тръмп.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар