Захари Бахаров превърна Диана в нещо, което никой не е подозирал!

Захари Бахаров превърна Диана в нещо, което никой не е подозирал!
5 (100%) 1 vote

Парите на Захари Бахаров може да не са променили него, а жена му със сигурност!

Откакто Захари Бахаров е лице на национална лотария и изкарва луди пари месечно, животът на цялото му семейство коренно се е променил. Любимата му Диана Алексиева и двете му деца живеят доста на широко и не са лишени от нищо благодарение на актьора, преквалифицирал се във водещ, узна kliuki.bg.

Захари Бахаров не пести пари за съпругата си

Захари Бахаров не пести пари за съпругата си

Алексиева винаги се е славела като мъжко момиче, което поема огромния товар на това да върти семейството и дома върху плещите си. Захари Бахаров все е на работа и не може да й помага особено, освен финансово. Но, всяко нещо има своя край! И сега той е настъпил за домакинските задължения на Диана.

Двамата със звездата от „Под прикритие“ прекарват всяко лято във вилата си в тузарския курорт Лозенец. Но каква почивка е, ако трябва да въртиш къщата в жегите? ДО миналата година Диана нямала особен избор. Тя чистела и готвела докато се грижела и за Максим и Кая. А те определено не са от кротките деца!

За да се отблагодари за всеотдайността на половинката си, Захари Бахаров е решил да наложи радикални промени в нейния бит. От скоро той е наел домашна прислужница, която да отменя Диди в домакинските задължения. Дамата готви и чисти, а летният дом на актьорското семейство е винаги в приветлив вид, без това да коства всички сили на Алексиева.

Разбира се, парите за тази глезотия, които малко актьори могат да си позволят, идват от Захари Бахаров. Любимата му приема с радост това негово решение. Сега единственото й задължение е да прекарва незабравими летни и морски дни с децата си. А татко отскача при тях при всяка възможност, за да навакса със спомените и глезотиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар