Какво се случва: Ирина Тенчева се кваси от сутринта, Иван Христов е в шок! (истината втрещи всички)

Какво се случва: Ирина Тенчева се кваси от сутринта, Иван Христов е в шок! (истината втрещи всички)
Гласувайте за статията

Ирина Тенчева не спира да пие от сутринта, а мъжът й Иван Христов не иска да повярва!

Всички знаем колко пиеше продуцентът Иван Христов по време на брака си с Вихра Петрова. Самият той неведнъж е признавал, че двамата с Андрей са били като бъчви без дъно и се е случвало дори да лазят на четири крака.

Иван Христов

Иван Христов спря да пие, а Ирина Тенчева започна. Познатите им не знаят какво се случва и защо е този неочакван обрат у нея

От години обаче опосумът приключи с този навик и то благодарение на новата си жена Ирина Тенчева. Тя е тази, която го отучи да надига чашката и да открива смисъл, забавление и радост в други неща.

Но каква стана тя сега – непиющият Иван е принуден да търпи пиющата Ирина. Защото се оказа, че от известно време насам, еле пък откакто са в отпуска, Тенчева не спира да надига чашката и се кваси едва ли не от сутринта, пише вестник „Уикенд“.

Тя започва с червено вино, което обожава, но не й пречи скоро след това да го смени с бира, с шотове или с текила. Лично Ирина Тенчева се похвали в мрежата как порка с приятелката си Алекс Сърчаджиева в Гърция.

Двете са се нахилили като зелки и вдигат чашките, а е още към обяд. Децата им се въртят около тях и изобщо не е ясно кой ги гледа. Определено май това ще са половинките им Иван Ласкин и Иван Христов, които ще трябва да остават трезви от немай къде.

За Христов това няма да е проблем, но за Ласкин със сигурност ще е тежко. Като се има предвид, че и той самият е страстен любител на огнената течност във всичките й разновидности.

„Не можем да познаем Ирина. Тя винаги е била една такава умерена, разумна. Какво е това лигавене и пиене, само тя си знае“, коментират нейни познати от столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар