Скандал тресе БНТ: Георги Любенов „уби“ Шумахер в ефир! (виж бруталния гаф и жестоките последици)

Скандал тресе БНТ: Георги Любенов „уби“ Шумахер в ефир! (виж бруталния гаф и жестоките последици)
5 (100%) 1 vote

Георги Любенов не е водещ от вчера и затова гафът му е непростим!

Таблоиди, жълти сайтове и фалшиви новини – това се котира все повече в публичното пространство. Но, когато става дума за БНТ и водещ като Георги Любенов, подобни измислици са непростими. Особено, когато касаят живота на известна личност.

Георги Любенов

Георги Любенов със зверски гаф в ефир – ликвидира окончателно Михаел Шумахер

В случая става дума за световния шампион Михаел Шумахер, който беше „убит“ лично от Георги Любенов в ефира на националната ни телевизия. Той съобщи тъжната вест по време на разговора си с Антон Тодоров – явно бързаше да се отчете първи от всички останали телевизии.

Е, признаваме му, че успя. Георги Любенов не само съобщи новината пръв, но остана и единствен. Защото въпросната вест не е нищо повече от брутално лъжа и поредната фалшива новина. На която обаче водещият се хвана като канарче, без да си направи труда да провери, пише вестник „Ретро“.

Зрители скочиха възмутени срещу него и невежеството на служителите на медията. Които се оказа, че почерпили информацията си от случайни постове в социалната мрежа Фейсбук.

За всички, които са чули бръщолевенето на Любенов и са останали разстроени от вестта за кончината на Шумахер, ще кажем, че той е жив. Да, пилотът от Формула 1 си е добре и се възстановява у дома си.

Вярно е, че състоянието на Шуми продължава да бъде нестабилно и той не може да води нормален начин на живот, нито дори да комуникира добре. Но това изобщо не означава, че е спрял да живее. След ужасната катастрофа на ски пистата във Франция той се бори много и всички стискаме палци да се излекува.

Колкото до Георги Любенов, той първо ще цъфне в „Господари на ефира“, а после ще отнесе яка глоба от шефовете си в БНТ. Както и последно предупреждение. След което като нищо може да излети от телевизията майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар