Бомба: Ето коя известна дама е причина за края между Гала и бившия й мъж! (истината смая всички)

Бомба: Ето коя известна дама е причина за края между Гала и бившия й мъж! (истината смая всички)
3.5 (70%) 2 votes

Гала призна в ефир всичко за живота си със Стефан Николов!

Гала и Стефан Николов са заедно от години. Но досега столични интриганти и клюкари не спираха да обсъждат връзката им. И да винят водещата на „На кафе“, че е разбила чуждо семейство и е отнела един баща от дъщеря му.

Гала

Гала и Константин Будев не бяха един за друг, но съдбата й подари Стефан Николов

Е, в това няма и грам истина. За събирането на Гала и Стефан „вина“ има само съдбата, както и… Кремена Халваджиян (ако щете вярвайте). Самата Гала разкри в ефир, че запознанството й със Стефан е станало чрез случаен смс, който той изпратил по грешка на нейния номер.

Тогава тя дори била на кафе в едно заведение с Кремена Халваджиян и бившия си съпруг Константин Будев. Говорили си нещо, когато дошло съобщението и водещата го прочела. Усмихнала се, защото било доста непринудено, макар и да не било адресирано до нея.

Тогава Кремена Халваджиян я посъветвала да отговори на човека, но да му отговори шеговито и закачливо. И чаровната блондинка я послушала. Заформил се невинен текстови разговор, който продължил малко по малко и в следващите дни. После седмици и месеци.

Двамата със Стефан се видяли очи в очи чак след половин година, така че връзката им е повече от проверена и доказана във времето и не се базира само на физическо привличане.

Ясно е, че нещата с Будев вече отдавна не са вървели. Но пък щастието се усмихна на Гала, която откри своята истинска половинка, партьор и опора в живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Ето коя известна дама е причина за края между Гала и бившия й мъж! (истината смая всички)”

  1. зрител

    юли 18. 2017

    Плевенска простакеса и разтурикъща

Добавете коментар