Краси Радков си посипа главата с пепел: Аз разболях Слави Трифонов! (Още от изповедта му)

Краси Радков си посипа главата с пепел: Аз разболях Слави Трифонов! (Още от изповедта му)
5 (100%) 1 vote

Краси Радков не спира да се тръшка за нещастието, което се случи със Слави Трифонов!

Краси Радков мира не може да си намери място заради това, което е причинил на шефа си. Комикът си посипал главата с пепел и отново изплакал преди дни мъката си.

„Не мога да си простя това, което сторих на Слави Трифонов! Заради мен той страда толкова много и претърпя този ужас. Аз съм виновен”, отново се ожалил преди дни Краси Радков пред колегите си.Припомняме, че скоро Слави Трифонов претърпя сложна интервенция.

Краси Радков

Краси Радков не може да си прости за Слави

Дългият бе опериран и счупената му тазобедрена става е заменена с нова. След успешната интервенция гологлавия шоумен се възстановява успешно.

И с днешна дата вече си у дома и трябва да лежи, за да се възстанови напълно. Той не е на стола на водещия, защото операцията е тежка е изричната заповед на лекарите е да лежи и пази кревата. Но болките и страданията на шефа му не давали мира на актьора.

Той продължава да се счита за виновник за кошмара, който сполетя шефа му.

Припомняме, че преди години Слави Трифонов и Ку-ку бенд са имали участие в Стара Загора.След което Краси Радков настоял да купи на шефа си парфюм. Учиндолецът ни искал като непрекъснато му повтарял, че има много и не му трябва друг.

Но Радков се заинатил и двамата тръгнали по магазините. Освен парфьомът той купил на Слави и скъп душ гел. На сутринта шоумена решил да се изкъпе с него. Но изглежда не си измил добре краката и паднал на прага на банята.

Счупил си крака на няколко места, както и тазобедрената става. Белята станала, на крака на Слави сложили три титаниеви пирона. Но тогава той се вслушал в заръките на докторите и много бързо се върнал на екран.

Като си докарал усложнение и беля на главата, която му коствала страдания и нова операция.Вече седем години Краси Радков не може да си прости за това. Въпреки че шефа му отдавна не му се сърди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар