Джино Бианкалана призна ще става ли татко: Истината само тук! (Брадърът пристигна в България)

Джино Бианкалана призна ще става ли татко: Истината само тук! (Брадърът пристигна в България)
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана кацна в България

Джино Бианкалана пристигна на родна земя. Шампионът от ВИП Брадър се приземи на софийското летище с десетина куфари и родителите си. Заради бизнесът си в Чикаго неговите мама и татко ще останат в България само за месец. Но Джино има намерение да остане у нас няколко месеца, призна самият той.

Джино Бианкалана

Джино Бианкалана пристигна в България

Джино Бианкалана разкри дали ще става баща от полският модел Изабела Родес.

Тя бе неотлъчно до победителят от реалите формата по Нова телевизия и му помагаше за възстановяването след катастрофата. В медиите плъзна новината, че Джино ще става баща, след като той е поставил ръка на коремчето й . И под снимката е написал многозначително: „Момиче е”.

Но Джино Бианкалана отрече приятелката му да чака дете от него.

„Изабела не е бременна. Просто се пошегувахме. В момента тя замина за Полша, защото има семейни проблеми. Иначе щеше да ме придружи до България. Надявам се всичко около нея да се разреши по най-благоприятния начин”, каза още бизнесмена.

Джино Бианкалана слезе от самолета с патерици, с които все още се предвижва след операциите. Той разкри още, че неговите интервенции, двадесет на брой, болничния престой, лечението и възстановяването са стрували на семейството му един милион долара.

Младият мъж ще продължава да се лекува у ас, но с поморийската кал. Заради което той ще замине по-късно за Поморие, където да продължи с възстановителните процедури.
Припомняме, че миналата година, след като спечели ВИП Брадър и се върна в САЩ, брюнетът претърпя тежък пътен инцидент.

Той бе пометен от неопитна шофьорка, майка на три деца. Джино Бианкалана пътуваше с мотор и само бързата намеса на лекарите го спасиха от сигурна смърт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Джино Бианкалана призна ще става ли татко: Истината само тук! (Брадърът пристигна в България)”

  1. .

    юли 18. 2017

    На куче ли ?

Добавете коментар