Дойде й акълът: Емилия отпраши за Малдивите с новия си любим! (виж тук + още подробности)

Дойде й акълът: Емилия отпраши за Малдивите с новия си любим! (виж тук + още подробности)
Гласувайте за статията

Емилия май наистина е решила да поеме по нов път!

Певицата Емилия наистина прави всичко по силите си, за да забрави Коко Динев и да започне нов живот. И най-важното – с нова любов, която да я откъсне от човека, превърнал дните й в ад.

Емилия

Емилия отпраши за Малдивите заедно с новия мъж в живота си

Както вече се подшушна, изпълнителката има нова тръпка в сърцето си, но още я пази в тайна. Само че в страна като малка България нищо скрито не остава, не и за дълго.

Миналата събота Емилия беше спипана на летището – Терминал 2, откъдето отпътува за Малдивите. Разбира се, не сама, а с новото си гадже, съобщава агенция Пик.

Красавицата направила всичко възможно, за да се скрие от очите на хората, но без успех. „Беше си нахлупила шапка с козирка почти до очите, а носеше и тъмни слънчеви очила. Лицето й обаче веднага си пролича, особено нослето, което оперира неотдавна“, разкриха очевидци на случката.

Певицата изглеждала щастлива до новия си мъж, който през цялото време се дължал нежно с нея и гледал нищо да не й липсва. Ходел за вода, кафе, кавалерствал й по всякакъв начин.

Децата на Емилия и Коко Динев не са били заедно с тях, което сочи, че вероятно пайнерката ги е поверила на родителите си или на някоя бавачка. Любопитно е какво ли ще каже самият Коко Динев за това неочаквано пътуване на екс половинката му.

Но пък той реално е последният човек, който има думата в случая. Да не забравяме, че наскоро бизнесменът беше видян да се забавлява по царски с непознати и разголени мадами в поредното нощно заведение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар