Борис Солтарийски: Слави е не само мой шеф, но и…

Борис Солтарийски: Слави е не само мой шеф, но и…
Гласувайте за статията

Борис Солтарийски се врече във вярност на Слави Трифонов! Двамата са като едно семейство, както и всички в „Ку-ку бенд“!

35-годишният беквокалист от „Шоуто на Слави“ Борис Солтарийски е безкрайно благодарен на своя началник, когото възприема като част от близкото си обкръжение. Певецът се зарича никога да не напусне Слави Трифонов, научи екипът на Kliuki.bg.

Борис Солтарийски и Слави

Борис Солтарийски и Слави Трифонов са близки приятели

Борко е щастлив във вечерното предаване на Би Ти Ви и няма намерение да мърда от там, не и доброволно. На него му харесва сигурността да получава постоянна заплата. Нещо, което в музикантските среди не се среща често.

„Слави за мен е повече от колега и шеф. Преди всичко той е мой приятел. Помагал ми е в много тежки мигове. Ако зависи от мен, няма да напусна никога.“ – разправял Борис Солтарийски пред своите приятели.

Факт е, че през годините Борко остана единственият лоялен на Слави беквокалист. Всички други го напуснаха.

Деси Добрева първа пое тази инициатива само 3 години след назначаването си. Тя отиде да учи в САЩ и така пътищата им с шоуто се разделиха.

Алекс Раева напусна заради любовната драма между нея и Слави. Говори се, че певицата е направила аборт от шоумена.

Нели Петкова също замина за Щатите, където в момента е много щастлива. Тя гради солова кариера там.

Последната напуснала е Цветелина Грахич. Там причините не станаха много ясни, но се счита, че е имало някакъв конфликт между нея и Слави.

Всъщност Лилия Стефанова още не е напуснала, но не е изключено. Тя постоянно стои в сянка на своята колежка, била тя Грахич или Невена Цонева, а това надали й се нрави.

Борис Солтарийски обаче е част от шоуто вече 13 години и няма намерение да прекъсва този период. Той е единственият мъж вокалист, който Слави Трифонов е назначавал, и Борко му се отплаща подобаващо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар