Позор: Благой Георгиев не покани децата си на първия рожден ден на брат им Елай! (пръсна 10 бона – снимки)

Позор: Благой Георгиев не покани децата си на първия рожден ден на брат им Елай! (пръсна 10 бона – снимки)
Гласувайте за статията

Благой Георгиев направи нещо наистина чудовищно като баща!

Футболистът Благой Георгиев трябва да се засрами, защото извърши нещо позорно като баща. В това са убедени източниците, които разкриха как е минал първият рожден ден на сина му Елай от Есмер Омерова.

Благой Георгиев

Срам и позор – Благой Георгиев отлъчи децата си от рождения ден на собственото им братче

Малкият сладур стана на една годинка на 14 юли, а татко му организира парти, за каквото само принц може да си мечтае. Джизъса хвърли над 10 000 лева за семейното тържество на своя трети наследник. На което обаче не присъстваха двете му деца от брака с Христина Витанова.

Оказа се, че хлапетата Давид и Йоана изобщо не са били предвидени за празника на братчето си. Което май са виждали само на снимка. Както и да го погледнеш, постъпката на Благой Георгиев е повече от потресаваща, коментират източниците.

И каква мислите е причината за всичко това – съпругата му Есмер Омерова. Шампионката по аржентинско танго не искала и да чува за децата на съпруга си още от раждането на своя син.

Припомняме, че Благой Георгиев не отиде и на рождения ден на Давид, който съвпадна с този на татарката. Есмер Омерова и Давид са родени на 25 юни. На сина си обаче, Благо се обади само по телефона от Москва.

Където организира романтична и отново супер скъпа изненада за половинката си. „Как може?! Що за баща е този човек, който се грижи само за едното си дете. А другите две захвърля като употребена и ненужна вещ. Но някой ден ще му се върне всичко“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар