Зверски скандал на „Дондуков“ 2: Илияна Йотова скочи на Румен Радев! (причината е първата дама – виж тук)

Зверски скандал на „Дондуков“ 2: Илияна Йотова скочи на Румен Радев! (причината е първата дама – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Румен Радев и Илияна Йотова са на път да се превърнат във врагове!

Зверски скандал тресе „Дондуков“ 2 след като вицето Илияна Йотова скочи срещу президента Румен Радев. Причината е съпругата му Десислава Радева, по чието давление Йотова била пренебрегвана вече десетки пъти на официални събития.

Румен Радев

Румен Радев не зачита тотално вицепрезидента Илияна Йотова, уж под давление на първата дама

Чашата преляла, когато последната не била поканена на срещата Г-20, която се проведе преди дни. Йотова разбрала от екипа на държавния глава, че място за нея не е предвидено там, тъй като присъствието на вицепрезидента не е наложително.

„Това е потресаващо и направо смешно, защото на тази среща, освен държавните глави, присъстваха не само техните вицепрезиденти, но и външни министри. Очевидно стана, че тази, която не е допусната, е само Илияна Йотова. При това по напълно неясни и абсурдни причини“, довериха източници от президентството, пише вестник „Ретро“.

Те са убедени, че Румен Радев е допуснал огромна грешка като не е взел Йотова със себе си. Президентът отиде сам на Г-20, но въпреки това не успя да осъществи нито една среща на високо ниво. Което е огромен срам и неудобство за държавата ни.

„Ако беше взел Йотова, тя със сигурност щеше да му уреди поне няколко такива срещи. Тя е позната с много световни лидери и за разлика от него, е добре приемана от всички тях“, коментират запознати.

И припомнят, че навремето Росен Плевнелиев и Попова може и да не си говореха, но спазваха коректно протокола. И никога не са разигравали подобни циркове на принципа „дай си ми куклите, на си ти парцалките“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар