Жени Калканджиева изби рибата с това разкритие: Признанието шокира всички! (още подробности)

Жени Калканджиева изби рибата с това разкритие: Признанието шокира всички! (още подробности)
Гласувайте за статията

Жени Калканджиева смая обществеността с думите си!

Шестата по хубост в света Жени Калканджиева от години носи етикета на най-красивата българка. Хиляди са жените, които й завиждат. Още повече, че до момента никой не е успял да подобри рекорда й.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева призна истина, на която малцина искат да повярват

Може би тъкмо затова признанието на Жени Калканджиева днес озадачи мнозина. А други не й повярваха. Съпругата на Стефан Манов – Тачо разкри, че вече все по-малко й пука за титлата, спечелена на конкурса Мис Свят през 1995-та година.

„Тогава бях млада и много се влияех от подобни признания, етикети и шаблони. С годините обаче осъзнах, че има много по-стойностни неща. Неща, които постигаш с характера и усилията си. И които ти носят далеч по-голямо удоволствие и щастие от която и да било корона или титла“, разкри Жени Калканджиева.

Тя не пропусна да сащиса всички и с недоволството си, че заради шестото място в света и красотата си често пъти е била повече нещастна, отколкото доволна.

А причината е в това, че особено в България на красивите жени се гледа като на непременно и задължително глупави. „Ама как може една жена да е хем умна, хем красива – абдурд! За нашего брата такова животно нема. Видят ли те хубава, на момента те посочват с пръст – тая каква ли е тъпанарка. Е, ще извиняват, но не е вярно“, убедена е половинката на Тачо.

Години е трябвало да минат, за да може Жени Калканджиева да се докаже като интелект и сила. И да убеди хората около себе си, с които работи, че не е просто съвършеното парче месо.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Жени Калканджиева изби рибата с това разкритие: Признанието шокира всички! (още подробности)”

  1. ХА-ХА

    юли 18. 2017

    Доказала се – с алкохолизма й и каруцарските псувни – въпрос на възпитание, а колкото до „титлата“ от миналия век – само в нейната глава

Добавете коментар