Секси или смешно: Кичка Бодурова се пусна по бански като послание! (виж я тук + думите й)

Секси или смешно: Кичка Бодурова се пусна по бански като послание! (виж я тук + думите й)
Гласувайте за статията

Кичка Бодурова се пусна по бански от морето!

Легендата на родната естрада Кичка Бодурова се пусна в цялата си прелест пред феновете. Певицата публикува своя снимка по бански в социалната мрежа, която обаче трябва да звучи като послание към наборките й.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова обра овациите на феновете си по бански

По-надолу в текста ще видите и самите й думи, но първо ще отбележим, че фотото беше прието повече от радушно от почитателите й. Под снимката се нароиха множество лайкове и положителни отзиви – разбира се, не от тийнейджъри.

Е, липсваше одобрението и на колегите й Катя и Здравко от Ритон, но… има защо. Както знаем, те не са в добри отношения още от Вип Брадър. Затова питаме и вас – харесва ли ви Кичка Бодурова естествена и натурална.

Намирате ли за секси и красиво фотото по бански, или пък го смятате за вече неподходящо и смешно за годините й. Според нас в снимката няма нищо лошо, дори обратното. А ето и думите на самата певица.

„Не се учудвайте че имам смелостта да се показвам все още така! Ще го правя, за да давам сила на моите връстнички да обичат и уважават себе си.

Зад мен е скалата, от където се е появила богинята на любовта- Афродита. Говори се, че ако преплуваш 3 пъти около нея, ще останеш завинаги млад.

Но тъй като не мога да плувам, предпочетох да направя другото поверие- да хвърлиш камък към скалата и си пожелаеш нещо за любовта. Пожелах си да се обичаме с вас завинаги!“, написа на стената си Кичка Бодурова.

За което можем само да я поздравим. Браво!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Секси или смешно: Кичка Бодурова се пусна по бански като послание! (виж я тук + думите й)”

  1. Нeпознат

    окт. 09. 2019

    Защо да е смешно? И кое по точно е смешно?
    Аз напълно я поздравявам за това! Изглежда повече от перфектно за годините й! Да е жива и здрава и все така красива!
    Прекрасен човек със много добро и земно сърце!

Добавете коментар