Страшна изродщина: Погребаха Стоянка Мутафова! (новината накара мрежата да изригне)

Страшна изродщина: Погребаха Стоянка Мутафова! (новината накара мрежата да изригне)
Гласувайте за статията

Стоянка Мутафова беше погребана от долни и мръсни измамници!

Страшна новина разтърси България преди минути. А именно, че голямата Стоянка Мутафова е починала на 95-годишна възраст. Трагичната вест се разнесе в социалната мрежа от сайт на име http://noviniotbulgariaisveta.blogspot.bg.

Стоянка Мутафова

Изроди печелят пари от фалшивата кончина на Стоянка Мутафова

Същият измамен и долен сайт, който само преди дни реши да погребе и шампиона от Формула 1 Михаел Шумахер. За щастие и успокоение на читателите, както Шуми, така и любимата ни Стоянка Мутафова са живи и здрави. Поне доколкото позволяват състоянието и годините им.

Поредната брутална измама и гавра с живота на великите личности накара Фейсбук да изригне. Масово потребители беснеят в мрежата и сипят попръжни и обиди срещу въпросния източник – при това напълно заслужени.

Не са редки и клетвите по адрес на жестоките „писачи“, които имат сърце да измислят подобни престъпни информации за хората. Само и само да им донесат някой и друг клик – сиреч жълти стотинки.

Скоро след всеобщия гняв и бунт на потребителите, изродите в сайта изтриха публикацията си. Очевидно ги хвана шубето, че може да бъдат издирени и намерени.

За всички близки, познати и почитатели на фурията ни Стоянка Мутафова ще кажем, че актрисата си няма хал хабер, че е починала. Сигурни сме обаче, че много от тези, които за лош късмет са попаднали на статията, първо са си изплакали очите.

Не вярвайте на подобни новини от въпросния сайт! Запомнете го и каквото и да видите от него, бъдете сигурни, че е гнусна, долна и отвратителна лъжа.

Такива драскачи трябва да бъдат наказвани и то колкото се може по-сурово в съда!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар