Цветелина Грахич рухна: Научи истината, но твърде късно! (певицата не иска да повярва)

Цветелина Грахич рухна: Научи истината, но твърде късно! (певицата не иска да повярва)
3 (60%) 2 votes

Цветелина Грахич не може да повярва на очите и ушите си!

Бившата вече певица на Слави Трифонов – Цветелина Грахич не е на себе си. Босненката е смазана от истината, която се стовари върху главата й като гръм. Твърде млада за подобен удар, тя не иска да повярва на очите си, разкриха близки до обкръжението й източници.

Цветелина Грахич

Певицата Цветелина Грахич проумя истина, от която много я заболя

А именно – оказа се, че Цветелина Грахич е била използвана жестоко дори от привидно най-близки до нея хора. Във времето, когато уж се водеше на „върха“, работейки в „Шоуто на Слави“, тя е била засипвана с обаждания и покани от най-различни места.

Нейни стари познати, псевдо приятели и дори роднини изведнъж са се появили от нищото и започнали да я цоцат. Я за пари, я за услуги, я за ходатайство.

Открили в нейно лице мечтаната си златна мина, хора от близко и далеч се юрнали към нея като към Месия. Някои от тях Цветелина Грахич отрязала рязко още в началото. Разбрала користните им подбуди и им показала червен картон.

На други обаче вярвала и точно те в момента са причината за болката й. След като си тръгнала от Слави Трифонов доста така наречени приятели й обърнали гръб. А тя го понася много тежко.

„Гадно е да разбереш, че хора, на които си вярвал и с които до вчера си ял и пил на една маса, вече не се интересуват от теб. Защото всичко, което са опитвали да вземат, е лична облага за себе си. Единственото хубаво в ситуацията е, че точно те ще я накарат да порасне наистина и да разбере кои са истинските неща и личности в живота й“, коментират източниците.

Грахич поне е щастлива, че е открила Кристиян Шаламанов. Който е плътно до нея и й помага във всичко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар