Айде, хаирлия да е: Люси Дяковска заживя с любима до Женския пазар! (като се обичат младите, да се вземат)

Айде, хаирлия да е: Люси Дяковска заживя с любима до Женския пазар! (като се обичат младите, да се вземат)
Гласувайте за статията

Люси Дяковска отново е окрилена от любовта!

Червенокосата фурия Люси Дяковска май отново намери любовта и щастието. След като от няколко години тя си кукуваше сама, певицата срещна новата си изгора. Това разкриха близки до обкръжението й източници.

Люси Дяковска

Люси Дяковска беше сама години наред, но ето, че май най-после срещна своята половинка. Двете заживяха заедно в ново жилище

И довериха нещо още по-неочаквано. А именно, че двете дами дори са заживели заедно. Крачка, която разумен и зрял човек като Люси Дяковска трудно би направил, ако не е наистина сериозен и уверен в намеренията и чувствата си.

Както се разбра, изпълнителката от Плевен е закупила апартамент в района на Женския пазар в столицата. И се е преместила там, заедно с новата си половинка.

Припомняме, че преди Дяковска имаше жилище в кв. „Овча купел“, което обаче се принуди да продаде след раздялата си с бившата Камелия Веселинова.

Тези дни съседи на Люси Дяковска разказаха, че често я засичат на улицата с новата й приятелка. Момичето било симпатично, средно на ръст и с къса пола – предаваме думите им дословно.

Всички познати и приятели на Люската й стискат палци този път да е открила истински човек. След предателствата и мръсотиите, които тя отнесе от Камелия, със сигурност си е заслужила честни и истински отношения.

Надяваме се и че връзката им ще прерасне в толкова сериозно нещо, че няма да е далеч денят, в който Люси Дяковска ще реши да представи любимата си официално пред всички.

Тя и без това отдавна не робува на предразсъдъци и е заявила открито и свободно ориентацията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар