Дъното! Светлана Василева инсценира обир, за да се прави на жертва (Вижте как се изложи)

Дъното! Светлана Василева инсценира обир, за да се прави на жертва (Вижте как се изложи)
Гласувайте за статията

След всички скандални разкрития за същността на Светлана Василева, тя изпадна в немилост!

На пръв поглед миловидната плеймейтка Светлана Василева се оказа изпечена не само в схемите за изнудване на мъже. Напълно в стила й е и да фабрикува фалшиви новини, с които да се опитва да отклони вниманието от истинския скандал около нея, узна kliuki.bg.

Светлана Василева сама се закопа

Светлана Василева сама се закопа

Както вече разбрахме, Светлана Василева е разследвана от ГДБОП за сводничество. Също така е оплела не един и двама загорели мъже в схемите си за рекет. А, междувременно, прави отчаяни опити да краде мъжете на дами, на които уж се пише първа приятелка. И на фона на всички тези разкрития блондинката явно се е нуждаела от контраатака, но малко не й се получи!

В няколко сайта бе изфабрикувана новината, че домът на плеймейтката е бил обран, докато тя се подвизава по родното Черноморие. Апашите уж се информирали от профила й във фейсбук за моментното й местонахождение и решили да действат, докато стопанката е на 400 и малко километра от жилището си.

Светлана Василева обитава тузарски имот в столичния квартал Драгалевци. Вече поне сме наясно как е припечелила парите за него… Но си остава мистерия как крадците са си отключили най-културно вратата с ключ, а охранителната система е била изключена със зададения код. Той надали се знае от много хора, освен от стопанката на дома!

Плеймейтката приплакала, че от къщата й липсват много бижута и ценности, както и лаптопът й. Светлана Василева била убедена, че е станала жертва на крадци съвсем целенасочено и вероятно по нечия поръчка, а не на случаен принцип. Много важност пак си придава това момиче!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар