Деси Цонева се потроши жестоко: Ето какво я сполетя в Гърция! (Подробности)

Деси Цонева се потроши жестоко: Ето какво я сполетя в Гърция! (Подробности)
1 (20%) 1 vote

Деси Цонева пострада жестоко

Деси Цонева е силно притеснена след този тежък инцидент. Дивата водеща жестоко се нарани при почивката си в южната ни съседка Гърция. Телевизионерката замина там на двуседмичен релакс с единственото си дете Янчо.

Деси Цонева

Деси Цонева се потроши

След серия драми в личния си живот, тя реши да пощурее на воля с малкия си наследник. Припомняме, че палавницата се сгоди за ресторантьора Георги Джамов. Двамата имаха двугодишна връзка, която криеха.

Сватбата им бе планувана за това лято на морския бряг. Но се разделиха заради изневерите на бизнесмена. Оказа се, че е телевизионерката не е била от най-послушните и също му е слагала рога.

Щурата палавница обаче вероятно не се придържа към поговорката „Да би мирно седяло, не би чудо видяло”.

Заради което екс брадърката е пострадала сериозно. Тя си изкълчила глезена и болката била повече от ужасна. Според клюката отново защото е купонясвала яко.

Журналистката веднага е потърсила адекватна медицинска помощ в Гърция. Но за радост инцидента се е случил малко преди да й свърши почивката. И тя вече се върнала в България, за да се лекува.

Заради страданието си ще се наложи да загърби лудите си забавления. За известно време внучката на големия артист Коста Цонев ще трябва да се укроти. Като забрави да се кълчоти на любимите си високи токчета и да не влиза в спортните зали. Както и да не щурее из нощните клубове.

Защото докторите и у нас й забранили за определено време да натоварва болния си крак, а повече да си почива.

Глезенът на журналистката вече е здраво увит със специален бинт.

Само по този начин болката ще се локализира и болното место на крака й ще се възстанови за по-кратък период. В противен случай страданието на Деси Цонева ще продължи много повече във времето.

Не са знае дали дивата тв водеща ще се кротне, но определено била силно уплашена от кошмара, който й помрачи лятната ваканция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар