Баровка: Глория милионерка в имоти (Виж колко прибира от наеми)

Баровка: Глория милионерка в имоти (Виж колко прибира от наеми)
4 (80%) 1 vote

Глория се оказа доста находчива

Поп фолк дивата Глория е сочена за имотната кралица сред колежките си. Русенката от години притежава имоти за милиони. Според спецове те сега се оценяват на стойност над два милиона лева. Но певицата ги е закупила на доста по-ниска цена.

Глория

Глория се шири в огромна къща

Когато бе на върха на славата си, предвидливата чалга икона влагаше спечеленото в покупка на недвижима собственост. И сега, дори участията й да зациклят, Глория може да си живее живота от наемите, които прибира от къщите и апартаментите си.

Кралицата на чалгата се шири в луксозна къща в столичния квартал „Павлово”. В двора си певицата има изградено звукозаписно студио. Там нейни колежки записват песни, но срещу заплащане.

Но с това не се изчерпва недвижимата собственост, която притежава изпълнителката. Тя има и два апартамента в квартал „Бъкстон”. Дава ги под наем. Единият от апартаментите с лукс обзавеждане. От него чалга фурията взима един от най-скъпите наеми в София.

Звездата на „Пайнер” има и два ресторанта. Единият от заведенията й се намират на бул. „България”. Освен това изпълнителката е собственичка и на едно кафене. Него чаровната поп фолк дива е кръстила на дъщеря си Симона.

Но и с това не се изчерпва имотното състояние на хитовата изпълнителка. Гласовитката от Две могили притежава също и една агенция за недвижими имоти. Кантората носи също името на единственото й чедо.

Заради това певицата отказа на продуцента Нико Тупарев. Според клюката той й предложил огромен хонорар в размер на триста бона. Само че изпълнителката не се съгласила да става за смях на хората в циркаджийското шоу по Нова телевизия. Името на Глория не е замесено и в скандали с богати мъже, каквито изобилстват при нейните колежки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Баровка: Глория милионерка в имоти (Виж колко прибира от наеми)”

  1. Станчо куфара

    юли 19. 2017

    Златна п–ка има,който мине оттам и подарява !!!

Добавете коментар