Наско Стоев е бесен: Коко Динев разбива брака му с Джена?

Наско Стоев е бесен: Коко Динев разбива брака му с Джена?
Гласувайте за статията

Коко Динев застрашава сериозно любовната връзка между Атанас Стоев и Джена!

Откакто не е с Емилия, Коко Динев е като отвързан. Това прави впечатление, тъй като футболният бос си търси сериозно нова любовница и се е обърнал към Джена.

Джена

Наско е бесен, че Коко атакува Джена

Двамата имаха забежка преди 2 години, но тогава бизнесменът избра да остане при Еми. Сега обаче той е сам и пак желае изпълнителката на „Грешни мисли“.

Говори се, че Коко е звънял няколко пъти на Джена, за да я кани на кафе. Мъжът й Наско Стоев узнал и побеснял.

Певицата засега отказвала среща с бившия на Емилия, но той продължавал да настоява. Атанас започнал сериозно да се притеснява, че съпругата му може да му изневери.

Джена е тръпка на Динев отдавна и неслучайно именно с нея кръшна на Еми. Той обаче сякаш изтърва влака, тъй като разградската хубавица изглежда повече от щастлива с музиканта Атанас Стоев, а и вече има дете от него.

Все пак Коко бил решен на всичко, за да докопа Джена. Той смятал да вкара в употреба всичките си пари и правомощия, за да спечели отново тази фолк дива.

Що се отнася до връзката на футболния бос с Емилия, тя изглежда напълно умряла. Двамата не живеят заедно от месеци, но и по нищо не личи да искат да се съберат отново.

„Това е абсолютният край! Отдадох на този мъж над 10 години от живота си и мисля, че са достатъчни. Сега чакам с нетърпение да видя какво ми е подготвила още съдбата.“ – споделя с усмивка изпълнителката на „Само мой“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар