Братът на Михаел Шумахер показа що за стока е, Корина и децата не могат да повярват!

Братът на Михаел Шумахер показа що за стока е, Корина и децата не могат да повярват!
5 (100%) 1 vote

Михаел Шумахер се оказа без подкрепата на своя брат!

Легендата Михаел Шумахер не спира да се бори с тежките последици, които му остави жестокия инцидент във Франция. В тези трудни мигове си проличава кой го обича истински и кой – не.

Михаел Шумахер и Ралф

Ралф предаде Михаел Шумахер

Оказва се, че брат му Ралф го е предал. Той не е идвал да го види в дома му в Швейцария от месеци и постоянно се оправдавал, че е много зает в Германия.

Жената на Михаел Шумахер и децата му били потресени от отношението на Ралф. Те не очаквали, че той ще забие нож в гърба на брат си в най-тежкия му миг.

Изненадата на семейството на Шуми била много голяма, защото след инцидента Ралф обещал да им помага постоянно. Оттогава обаче той бил идвал на посещение при брат си едва няколко пъти.

Отдавна се говори, че двамата братя никога не са били много близки, тъй като помежду им постоянно е имало съперничество. И двамата бяха пилоти във Формула 1 и още от малки са се конкурирали.

Много немски медии са обявявали неведнъж, че Ралф завижда на Михаел Шумахер и че не му желае само доброто на пистата. Нещо, което през годините се потвърждаваше все повече.

В крайна сметка по-малкият брат не успя да запише името си с главни букви във Формула 1. Той участва в надпреварата едва десетина години, в които спечели само 6 състезания.

За справка можем да кажем, че Михаел Шумахер е с 91 победи. Те му донесоха цели 7 световни титли, което е рекорд и до днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар